01-17-2009, 10:09 AM
(01-17-2009, 09:42 AM)obelix link Wrote: Да допуним. Ако се сећате оне Ђанијеве дизел слике што је била популарна у време ВБ шоу програма, на тој слици мислим да се види управо и Дарко. Пре доласка у Звезду он није крио да је навијач или симпатизер гробља. Никада нећу заборавити у новинама слику на којој потписује за нас а држи руку преко главе, на сличан начин је потписао и Лазетић за Обилић у то време или нешто касније... Да не буде да га само кудим, никада му нећу заборавити она два гола у НС (2:2) и још неке по дербијима. Дарко је људски одиграо у нашем дресу, прави центарфор, мислим да му је Друлић био најсличнији по карактеристикама и физичким предиспозицијама. Звезда га је дебело платила тада када га је довела а сећам се да је неки тренер чије је мишљење Дарко изузетно ценио био од пресудног утицаја да дође код нас иако се обећао пакијима и са њима славио ту титуку одакле је фотка. Јел он дао онај гол против гробља на Маракани, када им је сам нанизао целу одбрану и и средњи ред?
Ух како сам ову текму могао да заборавим. То је било на пролеће '95, а пре 100. дербија. Војводина је имала брука добар тим, чак су на полусезони били јесењи прваци, али су на пролеће кренули да посустају, мада још у игри, а за титулу смо се јурили превасходно ми и партизан. Углавном дође текма у НС, Делија на северу стадиона Карађорђе мислим никад више, док смо били на тој трибини. Воша фуриозно кренула 2:0 је било за њих очас посла. Међутим ми у другом крећемо да се будимо и Дарко даје један за изједначење и онда пред крај текме даје евро гол, мислим да га има и на оних ''200 Звездиних голова'' што је клуб издао 2005. Многи су тај гол упоређивали са голом Ван Бастена који је дао у финалу ЕП '88 против СССР-а.
Quote:Јел он дао онај гол против гробља на Маракани, када им је сам нанизао целу одбрану и и средњи ред?
С обзиром да је он био кратко у Звезди, мање више памтим све његове дербије и није ми познато за то. Једино што би могло бити је 98. дерби, који је игран негде у новембру '94, и који смо добили 3:2. Само не могу да се сетим стрелаца.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!