Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
(01-17-2009, 09:42 AM)obelix link Wrote: Да допуним. Ако се сећате оне Ђанијеве дизел слике што је била популарна у време ВБ шоу програма, на тој слици мислим да се види управо и Дарко. Пре доласка у Звезду он није крио да је навијач или симпатизер гробља. Никада нећу заборавити у новинама слику на којој потписује за нас а држи руку преко главе, на сличан начин је потписао и Лазетић за Обилић у то време или нешто касније... Да не буде да га само кудим, никада му нећу заборавити она два гола у НС (2:2) и још неке по дербијима. Дарко је људски одиграо у нашем дресу, прави центарфор, мислим да му је Друлић био најсличнији по карактеристикама и физичким предиспозицијама. Звезда га је дебело платила тада када га је довела а сећам се да је неки тренер чије је мишљење Дарко изузетно ценио био од пресудног утицаја да дође код нас иако се обећао пакијима и са њима славио ту титуку одакле је фотка. Јел он дао онај гол против гробља на Маракани, када им је сам нанизао целу одбрану и и средњи ред? Wink

Ух како сам ову текму могао да заборавим. То је било на пролеће '95, а пре 100. дербија. Војводина је имала брука добар тим, чак су на полусезони били јесењи прваци, али су на пролеће кренули да посустају, мада још у игри, а за титулу смо се јурили превасходно ми и партизан. Углавном дође текма у НС, Делија на северу стадиона Карађорђе мислим никад више, док смо били на тој трибини. Воша фуриозно кренула 2:0 је било за њих очас посла. Међутим ми у другом крећемо да се будимо и Дарко даје један за изједначење и онда пред крај текме даје евро гол, мислим да га има и на оних ''200 Звездиних голова'' што је клуб издао 2005. Многи су тај гол упоређивали са голом Ван Бастена који је дао у финалу ЕП '88 против СССР-а.

Quote:Јел он дао онај гол против гробља на Маракани, када им је сам нанизао целу одбрану и и средњи ред? Wink

С обзиром да је он био кратко у Звезди, мање више памтим све његове дербије и није ми познато за то. Једино што би могло бити је 98. дерби, који је игран негде у новембру '94, и који смо добили 3:2. Само не могу да се сетим стрелаца.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by 100%anti crnobeli - 01-17-2009, 10:09 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: