12-22-2008, 12:46 AM
Није бре људи ствар у томе зашто је отишао,већ је ствар у томе што они дођу као анонимуси,Звезда им пружи све и преко ноћи хоће да иду !И они у глави имају,ако не успем ту је Звезда !Слично сам се осећао летос кад је Дарко Ковачевић наводно требао да пређе у Звезду.Па је он изјавио да није време за то,већ кад буде завршавао каријеру,волео би да обуче Звездин дрес!Па рођаче није ово пензијонерско!Тако исто сад за Стојковића!Он сад мисли и његов менаџер ''Ха не иде ми,неће ме нико,ајде ја да се вратим у Звезду тамо могу да браним,па кад се покажем на лето,купиће ме неко!'' !ПА НЕ МОЖЕ !Нисмо ми црвени крст!Звезда је постала биро за запошљавање!Нема никаквог разлога да он дође сад у Звезду и ја мислим да су то само његове жеље,а да Ивић о њему ни не размишља!Такође неки су овде споменули,могао би евентуално да буде замена Стаменковићу !Ми бре треба да тражимо младе играче,који ће да остају 3,4 године,а не једна одлична сезона и ћао Звездо !Само тако,са младима који ће да играју на Маракани 3,4 па и више година, можемо да се надамо некој великој,славној и за Европу јакој Звезди !