05-18-2004, 09:46 PM
To su i meni isto ispricali kada sam usao, uz pricu da tada kada se to desilo da nikog zivog od pandura/kerova nije bilo na stadionu. A sto se Cegija tice, to sam video i istina je da su se oni nesto vukli i gurali ali da nije bilo neke tuce ni izmedju tog lika i Cegija. Groblje mi je pricalo da je on na foru sisao dole, a i sve se odigralo kod korner zastavice. Postavice vam Kiza sliku tog lika koji se nabadao i vukao sa Cegijem kako sa bubnjem visi na nasem golu na toj utakmici. Secam se da je padala kisa, da je groblja bilo jako malo i da je njih stotinjak na praznom jugu pravilo vozic tada kada su usli. Cak imam i njihovu sliku tog vozica ali koji moj da ih ja kacim, neka se slikaju sami.
Upad na Sever. E vidis, nije to bio upad na Sever vec frka sa murijom kada smo krenuli da izlazimo sa stadiona da bi dosli do juga. Tada su poanduri na tribini pokusali da zaustave i palo je pesnicenje pa se gomila malo razbezala pre kontra udara kako to vec obicno ide u takvim situacijama...
poz,
budimir
Upad na Sever. E vidis, nije to bio upad na Sever vec frka sa murijom kada smo krenuli da izlazimo sa stadiona da bi dosli do juga. Tada su poanduri na tribini pokusali da zaustave i palo je pesnicenje pa se gomila malo razbezala pre kontra udara kako to vec obicno ide u takvim situacijama...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!