12-15-2008, 01:30 AM
(12-14-2008, 07:06 PM)rukometas_bg link Wrote:Не спорим ја да је Чеда наследио крш екипу и да је помак евидентан.
Али само погледај поставку против Хајдука и схватићеш колико "знање" има што се тиче поставке игре
Николић који је постао стандардан у првој постави је могао да бира што се тиче картона. Чеда га не ставља у тим али га ставља на клупу што значи да следећу мора да паузира ???
Томовића који је штопер ставља на задњег везног, Марковића са једног бека премешта на другу страну, а Петковића који је бек ставља на штопера. Мени још увек није јасно шта је покушао
Ево и делимичног одговора. Преузето са: www.crvenazvezda.com
”Субашић је имао операцију зуба и велики оток. Николића сам желео да сачувам, да одради паузу због картона па је Томовић уиграван тактички за задњег везног. Ипак, кад се надан утакмице појавио Субашић са огромним отоком морао сам Николића за сваки случај на клупу али нисам желео да мењам уиграну тактику. Тако је Марковић био на левом беку а Томовић задњи везни, Петковић штопер. Ипак, по мени то није утицало већ чињеница да нисмо могли да рачунамо на Субашића и Сомеа.”
А ја бих само додао да је највећа штета што није могао да рачуна на Клеа.