Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ето, завршио се први део сезоне па ћу пробати да направим неку врсту рекапитулације. На жалост, све ово сам наслућивао још летос када је смењен Саша, ангажован Земан, када су продати понајбољи фудбалери, а као њихове замене доведени анонимуси са свих светских меридијана. У међувремену је смењен Земан, доведен Јаневски, али се недостатак квалитета у играчком кадру није могао надоместити. Много је бодова изгубљњено од екипа од којих нисмо навикли да губимо, превасходно код куће. Једини разлог што смо и даље у трци за титулу је тај што нам је лига на таквом нивоу да ни конкуренти нису ништа бољи.

Јучерашњи пораз ми је посебно тешко пао јер сам после дужег времена осећао неки спортски набој, а не само навијачки и свим срцем сам желео победу. Могло се видети да су се играчи заиста борили и да су и они желели ту победу. Иако до сада нисам имао критике на рад Јаневског, морам му приписати јучерашњи пораз. Онолико тумбање играча заиста не би требао да практикује. Штопер игра задњег везног, леви бек штопера, а десни бек, при том изразити дешњак, игра левог бека.  :o

Шта можемо да очекујемо на пролеће? То превасходно зависи од прелазног рока, у коме је неопходно да се одради добар посао. Ако заиста дозволе да оду сва тројица фудбалера који у овом тренутку вреде (Милијаш, Короман и Гај) онда тешко да можемо било шта да очекујемо. Ако задрже бар двојицу и доведу адекватна појачања борба за титулу ће се још више закувати.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Pijanac - 12-11-2008, 07:31 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)