12-11-2008, 10:10 AM
Драга браћо Делије већ дуже време пратим рад овог форума и сајта уопште и имам само речи хвале!Свака част!Разлог да баш сад први пут пишем је тај што желим нешто да поделим са вама!Био сам са 10'ак другова синоћ на северу и стајали смо на почетку заставе Делије негде 8-9 редова изнад!ми смо као и увек навијали свих 90 минута из свег гласа и свим срцем!Колико смо били расположени говори и то да смо од сваке песме правили евригооо!међутим имао сам осећај као да смо сами на том делу трибине!Синоћ сам видео неке ствари које су ме поприлично изнервирале и поквариле укупну слику!Само хоћу да скренем пажњу на њих!Прво, 2-3 реда од шипке мало мало,снима се телефонима,једно 5-6 ред 4 момка су довели девојке и они сви заједно нису отпевали 2 песме за цело прво полувреме!на срећу у полувремену су отишли!Затим сам се зачудио колико клинаца(12-16 година) је стајало у сред копа а изгледали су(а тако су и певали) као да су на сахрани!Већина људи буљила је у терен и коментарисала утакмицу!На све ово је требало синоћ да се утиче са шипке,а то је изостало!Оно који су били на утакмици,знају ко је водио навијање,а који се вођа појавио око 20 минута!Е овај други је остао само до краја првог полувремена и за то време,видело се да није задовољан!2-3 пута је викао на бубњаре да не иде добар ритам,никако није могао да ступи у контакт са другим вођом и још му се мегафон покварио !Надам се да је то разлог што га није било друго полувреме,а не,недај боже нека свађа!По мени синоћ је требало да се понови нешто као против Апоела,да се отерају сви они што ви овде кажете позери са девојкама,клинци који ни незнају где су дошли и још много оних који су били у копи и гледали и коментарисали утакмицу!Ето то је оно што сам хтео да кажем,све оно негативно што многи виде а неће или не желе да причају !Ја се извињавам због дугачког текста,али није могло краће!И само желим да додам до све ово схватам озбиљно и да је ово за мене велика част,што сам део овог форума и ту сам да помогнем колико год треба и могу!Браћо Делије,живи били и Бог вам дао здравља и среће,па се видимо 20 фебруара!поздрав!