12-01-2008, 08:35 PM
(12-01-2008, 08:08 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote:Где има да се купе ???
Па наравно да нема нигде, а и да има нико то не би објавио јавно путем интернета... Ако те интересује да одрадиш, онда ћеш морати или сам да се исцимаш или да тражиш да ти се неко јави преко личних порука па да ти помогне.
пс. Да искористим само прилику, жао ми је што ћу се још више удаљити од теме и радити посао модератора и администарције, али... ЗЕМУНАЦ, не знам колико ти је година и колико си активан на трибини и у целој причи око ње. Међутим, оно око чега желим да ти скренем пажњу је да имаш озбиљнији приступ бар на овом форуму. Приметио сам да желиш да пишеш нешто тек да би написао (уопштено, да не издвајам ништа конкретно), скоро свака порука ти садржи смајлије, ретко додајеш нешто ново, а притом си активан на форуму што значи да ако као такав пишеш нешто безвезе онда квариш квалитет самог форума и отежаваш посао администрацији. Јесте лепо да имаш и доста порука и сл (тако сам и ја можда размишљао на самом почетку кад сам се регистровао), али мораш да се потрудиш да размишљаш зрелије из дана у дан. И због тебе, а и као Звездин навијач... Добронамеран савет, не желим да ти звучи као неко паметовање итд. Могао сам и преко ЛП, али можда је боље овако!