Чучњеви,нови бубањ који је добро звучао,али на крају је пробушен(квалитет му није јача страна),гласно певање свих 90 минута,мали ,средњи и велики барјаци,заставе Спартаковаца,велики барјак Фратрија,затим застава Косово је Србија,Калуга,мала застава царске Русије,застава Гладиаторс и велика ударна застава Фратриа,мноштво пиротехнике,браћа Руси,а било је и браће из Грчке(најјачи је лик са дугом црвеном косом,чини ми се сав је у неком панк фазону),биле су и кесе за помоћ Урошу,балони и коначно шарпата од шалова који су се вртели неколико пута.Е овако,приметио сам да нам је доста шалова и капа са грбом Олимпијакоса већином из Буди Фин,људи дају паре њима,уместо да имају да купе производе Делија на штанда или у ревији или било где,то би додатно помогло групи,ова ствар се мора решити,мислим гледам људе долазе на текму са шалом и капом Олимпијакоса,немам ништа против наше браће,али ми навијамо за Црвену Звезду.Можда имају неки оправдани разлози зашто се не могу купити производи Делија,у некој продавници ??? .
И да заборавих била је и застава са грбом Москве,а она туча је недопустива,чуо сам да је повод била лопта :o .
И да заборавих била је и застава са грбом Москве,а она туча је недопустива,чуо сам да је повод била лопта :o .