08-28-2009, 07:35 AM
(08-28-2009, 02:27 AM)Члан библиотеке link Wrote:Спарта је искуснија и квалитетнија екипа од нас али смо се кидали са њима.
Мислиш Славија?! Ма тотално је небитно како се зову... Ми смо Звезда и са онаквом борбеношћу и жељом за победом морамо да играмо сваку утакмицу... Да смо у Прагу играли бар 70% као синоћ минимум би извукли нерешен резултат...
Биће ту још пуно посла за Пижона... Бојим се да неће смети целу сезону да се игра са младим тандемом штопера Савић-Вилотић... За Ђорђевића ће свакако бити посла и места у екипи, али Туторић... Па тај је једино уз Гаја могао да игра... И у том слислу ми није јасно како су размишљали тренер и спортски директор... зар није било боље да Вилотић и посебно Савић стасавају уз таквог једног играча (Ибрахим Гај) и уче од некога ко је годинама био непрелазни бедем у одбрани... Овако, биће ту још много муке до науке!
Средњи ред, део екипе у који сам највише сумњао, постаје добар и надам се да ће у догледно време то бити најјачи део екипе, јер ако у вези функционише како треба, цела екпиа ће функционисати ок... Једино ме нервира тај превелики број дефанзивних везњака...
Напад нам је тренутно најбољи део екипе, чак и на клупи имамо играче чији учинак био ништа мањи од двојице који су најредовнији...
Рекох да ће бити пуно посла за Пижона са играчима, али оно што је најбитније, не сме да мења тактику из утакмице у утакмицу... Ок је да промениш играча, да оном који је на прошлој утакмици био офанзиван скренеш пажњу на дефанзивне задатке, али да уместо једне формације одиграш тотално другу, то је одлика малих клубова и малих пичкастих тренера... Не сме изговор да буде неискуство и незнање играча... Како то да на домаћем терену играч зна, а на гостујућем да не зна... То никако није могуће!!!
Е кад то Пижон преломи у глави и кад буде имао препознатљив стил и формацију у којој игра постаће и он велики тренер и ми ћемо бити на путу да постанемо стара добра Звезда!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "