Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ужас! Од такве спортско-политиканске сподобе и не може се ништа боље очекивати! надам се да ће је можда неко и сменити  :-\

Није ме много изненадило кад сам и ово јутрос пронашао:
Quote:Секулић: Једне волим, за друге навијам
Душан Секулић, председник фудбалског клуба Хабитфарм Јавор и члан Управног одбора Црвене звезде, није у дилеми за кога ће сутра навијати.
- Јавор је једини клуб за који навијам. Одувек је тако било и нема разлога да се нешто мења. Бодрићу тим из Ивањице свим срцем да оствари победу и забележи три велика бода. Врло је незахвално прогнозирати било шта, нарочито када се игра са клубом као што је Звезда, али је сигурно да ћу навијати за Јавор, јер је то клуб који водим. Знам да се ово питање поставља зато што сам члан Управног одбора Црвене звезде, али то нема никакве везе са утакмицом. Играчима није потребна посебна мотивација за овај меч. Сигуран сам да ће дати све од себе да тријумфују над црвено-белима - каже Секулић и позива љубитеље спорта да дођу у што већем броју.
Б. Б.
Извор: http://www.blic.co.yu/sport.php?id=66674

Да ли је ово могуће? Бити председник једног и члан Управе другог клуба у истом рангу такмичења? Шта је са сукобом интереса, ако постоји, или је то само јеош један од начина да се Звезда сроза на најниже могуће гране?  >Sad >Sad >Sad
Срце на терен ...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by dadax - 11-22-2008, 12:27 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)