Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Банат, субота 16ч
Пре свега, одлично издање... Настављамо тамо где смо стали на претходној утакмици, и чини ми се да смо у овој полусезони из утакмице у утакмицу све бројнији, организованији, гласнији, визуелно бољи, дакле у сваком аспекту навијања једноставно напредујемо... Повратак наших другара на трибину јесте позитивно утицао на све нас јер смо срећни пре свега што су ту са нама... Али далеко од тога да нешто није функционисало док они нису били ту... Ми ни не смемо да дозволимо да трибина зависи од одсуства неких појединаца... Стога свако ко дође на Север у било којој ситуацији мора да да максимум како би надокнадио одсуство свог друга, мог друга или неког трећег који је тог дана био спречен да дође из ко зна ког разлога...

Као што рекох, а и моји претходници на овој теми, све је било доста добро против Баната... Парола која је стајала целу утакмицу и песме које су је пратиле су рекле све шта Север мисли како о Ден Тани, тако и о његовом противкандидату Бингулцу... Дебили!!! Одлична прозивка за Џомбу и феноменални Гај који је одушевио многе који нису знали да он познаје српски језик и те како... Подршка Звезди кроз стандардни репертоар и пробана је и нова песма за коју мислим да јој се смеши лепа будућност иако ми је много тешко због разлога који су нас натерали да је испевамо... Подршка нашем Космету, брату Урошу... Бакље, стробови, димови, удари, не памтим када је на некој утакмици било оволико пиротехнике...

Е сад, све ово је изалуд, ако у Ивањици следећег викенда не буде инвазија Делија... Дакле, спремајте се лагано, скупљајте кеш па да окупирамо ивањички крај...

п.с. Цео град је исписан са Недамо Звезду Мишковићу, то је један од начина борбе против дотичног/дотичних, шта би ви сад још?!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Црвена Звезда - Банат, субота 16ч - by Red Star Forever - 11-18-2008, 01:39 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)