11-17-2008, 03:15 PM
Quote:ПРЕДСЕДНИК ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ „ГЛУВ“ ЗА НАВИЈАЧКИ ПРОТЕСТ
Испеване песме
Навијачима сам већ рекао све што сам имао, а они нека наставе „по свом" и да се виђају са неким другим
Фудбалери Црвене звезде победили су у суботу екипу Баната, а тренер Чедомир Јаневски победу је посветио новом председнику Ден Тани.
- Желим да ову победу у своје и име играча посветим новом председнику Ден Тани. Нека му буде успешно као што је било на овом мечу - рекао је Јаневски. Међутим, сви на стадиону нису тако мислили. „Делије" су током целе утакмице вређали Тану стандардним репертоаром, поручивши му да иде кући (читај у Америку - Јенки, гоу хоум), али председника „црвено-белих" то нимало не погађа.
- Не желим да коментаришем, нема сврхе јер је песма већ испевана и само се понавља - започео је Тана.
Да ли ћете покушати да се договорите са навијачима?
- Нових састанака неће бити. Већ сам им рекао све што сам имао, а они нека наставе „по свом" и да се виђају са неким другим. Очигледно је да „састанче" на некој другој страни. Уосталом, не желим више да размишљам о томе. Ако неко из клуба буде разговарао са навијачима, биће неко други, можда генерални секретар Козић. Ја сигурно нећу, мој посао је да водим клуб и сада је то приоритет. Први задатак у низу је дводневни састанак представника најбољих европских екипа и у Барселону путујем већ данас - рекао је Дан Тана.
Д. Николић
:-\Матори излапели шишмиш изгледа није чуо кад смо прозивали и ''другог''...ако уопште и мисли на њега,ко ће га знати...