Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Страшно је ово што се дешава. Без улажења у анализе Бингулца или конобара...  Не дозволити улаз Савићу, Пижону и Карасију је злочин за који ће неко морати да одговара.
Стока не васпитана. Све је намештено а клуб је толико труо да трулији не може ни бити. Маса тих ликова фудбал уопше није ни шутнула у животу али им је зато зинула гузица да на свој рачун ставе по неко милионче највероватније од продаје Милијаша још сада на зиму.
У овој држави су све вредности које су некада биле алфа и омега срозане на најниже гране. Све је обезвређено тако да није ни чудо што нас нико и не цени јер пре свега ми сами себе не ценимо. Ситни лопови, менаџерчићи и олош који је раније крао клуб то не сумњиво наставља да ради и сада. Довели су маторог сенилног старца да буде пиун за њихове даље баханалије са ФК-ом. А народ... народ је стока за поткусуривање као што је то одувек и био случај. Освојиће по неку титулицу да би замазали очи свима у овој овчар лиги па да то онда дижу у небеса.
Рекао сам раније и опет ћу то поновити... Док газда не дође и не купи клуб све ће ово бити бламирање и фарса. Али и за то су се они већ спремили. Када се закон изгласа не секирам се ја да ће они поново наћи неког Тројанског коња који је већ спреман да улети на ту функцију. Једина је разлика што ће му се онда сви обраћати са ”газда” а не са ”конобаре.”
И у мало да заборавим.... Наш новопечени председник је поносан са његовим ресторанским бизнисом а већ је успео и да коригује новинаре да он у ствари и није био конобар него помоћник конобару.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by CEBEP - 11-14-2008, 08:56 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: