11-16-2003, 09:28 PM
Slusaj, mozemo mi do sutra da pricamo da li je asistencija dobra ili ne, cim je asistencija ona je dobra, jer posle nje sledi kos. I tu nema vise reci. Da sam ja trener, rekao bih Igoru da on resi tekmu. Znaci, ne Radivojevic, ili bilo ko drugi, mada posle ispadanja Dozeta i Jeretina tu i nema ko da odluci. Igor je sve obavio kako treba, navukao 2 igraca i Vuk dao kos jer je bio sam na sutu. Sada, mi mozemo da gledamo sve u picinu dlaku, i ako to radimo, ja sam ubedjen da neces naci nijednu akciju koja je zavrsena sa 100% uspeha. Za Zadar i dalje tvrdim da je morao da se pravi faul, mozda neko i nije uradio sta treba, ne znam. Trener Borca je lepo rekao da je trazio od svog igraca da faulira, a on se napravio blesav. Borac i Zadar su za nas razliciti pojmovi jer u jednom slucaju imamo napad, u drugom se branimo.
Slusaj Kospicar, ne dolivaj ulje na vatru bez veze, Cigani su odlicno navijali, cak i kod -20 sto ja nigde nisam video. Sta mene zabole sto Borac nema navijace. I nasi su odlicno odgovorili kad je cela hala vikala Borac, Borac, nisu uopste zaostajali sa skandiranjem Zvezdi.
Sto se tice faula, Kojadinovic se kretao, dodirivao Igora, a posto su sudije vec do tada svirale nama 13 faula u jednoj cetvrtini, mislim da bi mnogo bilo da svira jos jedan faul.
Slusaj Kospicar, ne dolivaj ulje na vatru bez veze, Cigani su odlicno navijali, cak i kod -20 sto ja nigde nisam video. Sta mene zabole sto Borac nema navijace. I nasi su odlicno odgovorili kad je cela hala vikala Borac, Borac, nisu uopste zaostajali sa skandiranjem Zvezdi.
Sto se tice faula, Kojadinovic se kretao, dodirivao Igora, a posto su sudije vec do tada svirale nama 13 faula u jednoj cetvrtini, mislim da bi mnogo bilo da svira jos jedan faul.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)