Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Рад, субота 16:30h
На овој утакмици (вероватно због неких непланираних околности) нису биле кутије за прикупљање помоћи нашој притвореној браћи. Речено је да је против офк-е скупљена мала сума новца и да је неопходно то поправити што пре... Значи, већ на првој следећој текми имајте у виду ова два детаља. Помножите цену једне чоколаде, пакле цигара, пива или било чега другог што има сличну материјалну вредност, са неколико хиљада па видите коико је то новца. Лепо се понавља, ко колико има, 20 - 200, 50 - 500... Небитно је!

Иначе, да не одступим много од теме... После текме, као што је и било најављено, продавао се нови часопис Делија - Епицентар лудила ("После 29 издатих бројева који су искључиво били намењени организованим групама Делија из Европе, Клану, Ортодокс бојсима, јубиларни 30. број сада излази за све Делије са нашег Севера!")... По мени, мало је рећи да је одлично одрађен. Стварно за 10 и не сумњам да ће и наредни бројеви бити на истом или вишем нивоу. Неке тему су само започете, као што је и наглашено, тако да сигурно постоји још доста корисних ствари и информација које могу да се изнесу на овакав начин!

И још бих додао да је навијање било сасвим добро ако се изузме период од 15-ак минута средином првог полувремена. Само, све ово можемо и морамо јаче, енергичније, гласније... И ајде да се бар ми Делије разликујемо од осталих људи у нашој земљи и запамтимо на дуже стазе када се каже нешто битно. Мислим да више стварно нема потребе да се понављају приче о односу према навијању, структури људи у копу, односу према игри и резултату на терену и уопште о мотивима који нас доводе на Север и покрећу у нечему...

Messages In This Thread
Одг: Звезда - Рад, субота 16:30h - by Вечити ДЕЛИЈА - 11-02-2008, 11:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)