Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
И ја се слажем да квалитет ове Звезде не можемо мерити на утакмицама са Јагодином, Радом... Реално гледано у нашој лиги има највише 3-4 иоле озбиљнија тима... Него оно што ме највише чуди јесте да је Пижон у Прагу као јединог шпица ставио Лекића, у онако дефанзивној формацији?! Па зар није логично да уколико се игра дефанзивно, у шпицу буде неки брз, продоран играч, који ће моћи да делује из контре?! Уместо тога, ми целу утакмицу играмо дугим лоптама на Лекића, а он нема коме да ту лопту спусти главом??! Такође, мени се онај Савио ни мало не свиђа... његова једина улога је да ломи ноге противнику, али с обзиром да је тром и спор ни то му не иде од ноге! По мени је много боље решење Николић, него он... такође не могу да верујем да играмо без итиједног играча који може да организује напад, сем Лазетића који једини у екипи повезује редове...

Али са друге стране оно што ме радује и што ми даје наду да се можемо вратити где нам је и место јесте да имамо плејаду младих, талентованих играча...
Стаменковић, Нинков, Савић, Вилотић, Игњатијевић, Исах, Николић, Лазетић, Каду, Лекић, Перовић... - овде је већина младих играча, помогнута којим искуснијим, и заиста верујем да када би ова екипа остала на окупу, и уз пар појачања,  за сезону-две би била кадра за Лигу шампиона... 
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Ђенерал - 08-25-2009, 09:25 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)