Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Геј парада 23 август 2009 (20.септембар)
(09-17-2009, 10:44 AM)Red Star Forever link Wrote: Не знам за вас, али мене ће бити стид и срамота што сам рођен и живим у овом граду уколико нам се деси та поворка шљама... Бесан сам на све, па и на себе што таква једна болест добија подршку од медија, од власти, а видим да је све више оних које то не занима, не дотиче их... Е па дотаћи ће вас кад га примите у буљу...  Да ли је могуће да се ово дешава у мом граду, мојој Србији?
Уколико Београд не буде преплављен са минимум 50 хиљада људи који желе да спрече параду, дефинитивно ће нам бити јасно који је правац којим идемо и који нам је циљ... ПРОПАСТ!!! !
Види брате, ни ти, ни ја, ни било ко од нас ко се у недељу појави тамо да би изразио своје незадовољством према тој срамној паради нема чега да се стиди. Треба да се стиде говна која су им то омогућила, треба да се стиде они које те уопште не занима, али као што си лепо рекао, занимаће их кад га приме у дупе или још горе кад се то деси њиховим синовима. И ако буде одржана парада са толиким мерама безбедности и са таквом организацијом ја не видим ту никакву њихову победу, ништа неће добити с тим. Али стварно ћу се забринути ако се икад деси да они слободно шетају по граду. У сваком случају мора што више људи да изађе у град и покаже незадовољство према том јадном скупу!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Messages In This Thread
Одг: Геј парада 23 август 2009 (20.септембар) - by Igor_RS - 09-17-2009, 03:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)