Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Велики студентски протест!
Не знам ко је та,али што се тиче конкретних разлога за протест ево на мом факсу је школарина била прошле године 85.000 а ове године 96.000.Па јебем му матер шта се то променило на боље за 12 месеци у друштву или у ономе што од факса добијамо да бисмо плаћали 11.000 више?Следеће године ће бити преко 100.000,једном мора да се пресече.

РСФ,квоте се смањују јер невиђено мали број студената може да исполаже испите,а то није зато што су људи глупи,јер нису,него зато што су програми исти као и кад си ти студирао,само сада смештени у један семестар.При томе,сваке недеље имаш колоквијум из другог предмета,а кад дођеш на испит ничега се не ослобађаш са колоквијума,него ти је он још услов да уопште можеш да изађеш на испит.То нема везе са болоњом каква се спроводи у свету.А да не причам да ако ти фали неколико бодова за услов можеш да их купиш од факултета по цени коју сам факултет одређује,у преводу легализована корупција!Много је ту ствари које су катастрофалне и треба већ једном дићи глас против тога.
А што се космета тиче,студентски протест је био пар дана пре главног колико се ја сећам.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Велики студентски протест! - by Ђоле - 10-17-2008, 12:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)