Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ево мало и садашњости....

Клуб је у дугу 25 милиона Евра... Па ми као да смо стипендирали цео рат у Ираку и Афганистану....
Шта ће да буде, време ће показати. Без неких великих нагађања по мени сада треба учинити следеће кораке:

- Чеду и Ивића треба оставити да раде посао на дуже стазе без помишљања смена и којекаквих глупости. (Чеда ме изненадио јер је врло смирено и паметно одреаговао на ”Чеда чворак” прозивку. Ћути Чедо и ради. Јебаћеш оног ракарског курцолисца кад-тад)
- Охрабрујућа је Ивићева изјава да одлази у Бразил по појачања, данас или сутра, а не у задњих 5 и по секунде пред гашење прелазног рока.
- Велики рез играчког кадра треба да се направи зимус у мини прелазном року. Оставити Гаја (убедљиво најсветлија тачка целог клуба), Милијаша, Стаменковића, Коромана и можда још пар њих. Остали тутањ из клуба.
- За то време клуб треба да уђе у континуитет победа. Куп узети по сваку цену а ракаре добити у дербију.
- Не очекивати ништа, ама баш ништа, ни од новог закона који може а не мора да се изгласа, а знамо да се у Србији ништа на време не дешава, ни од ФСС. Када се изгласа приватизација онда може да се прича каквој приватизацији треба прибећи.
- Најбоља опција за коју видим да држи воду је варијанта са Југовићем. Дечко је готиван и зна шта хоће. И наравно, Аустријски конзорцијум би био пун погодак.

Ја не причам овде о милионима евра али мислим да су ово реалне опције које се са мало пара могу одрадити паметно и интелигентно.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by CEBEP - 10-09-2008, 01:15 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)