Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(10-06-2008, 05:40 PM)Пијанац link Wrote:Киза зна да сам му у четвратак у кафани рекао да очекујем да натрпамо стоку 2 или 3 : 0, а то сам му поновио и јуче кад сам га срео на полувремену. Зашто сам очекивао такав исход? Кад год су партизанен високо летели у нашима је знало да проради срце и инат и знали смо да их очукамо да тако главом тресну о под да им не буде добро неко време. На жалост дочекали смо и то да за Звезду заигра генерација која више не може ни из ината да им јебе матер. Тужно ми је да црнац из Сенегала најемотивније доживљава вечити дерби. У овој екипи има два или три играча који су свесни величине клуба док су остали ко крпе неке.

То сам баш и хтео да кажем.Ја просто не могу да верујем да Ибрахим Гај са толико емоција доживљава наш дрес,тако и треба да буде,волео бих да је више таквих играча,у смислу срца и жара.Ја такве хоћу да гледам на терену,да видим да воли тај дрес и да за
њега гине.

Мени је жао и душа ме боли када видим шта се дешава са клубом.Тотално се слажем са свиме што си рекао.Баш причам са ћалетом који Звезду прати 50 година.Каже ми да би сваком од тих индијанаца,голубару Џомби,том Караџићу,или било ком на пример из тужилаштва требале да се затресу гаће када чују име Црвена Звезда.
Нас пљује ко стигне.
  То за играче,па сменили смо толико тренера у последње на пример три године и на тај начин смо дозволили играчима да комадују.Раније се знало ко коси а ко воду носи.Играчи су долазили у Звезду и била им је част да играју у тој Звезди,тј.само да обуку тај црвено-бели дрес.Сада је Звезда отскочна даска за Европу.За све је крива управа која на свако незадовољство играча одговара сменом тренера.Ко су бре они да мењају тренере како име се прохте.Мени је немогуће да од 6 тренера за последње 3 године нико не ваља.Они неће да играју,свега пар играча игра.Можем одап ричамо колико хоћемо,али њих заболе за нашу Звезду.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Војник_севера - 10-07-2008, 10:37 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)