Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда, 08/09
(09-28-2008, 06:31 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote: У колко сати је дерби,да видимо нешто да помере дерби за раније!!!

Не зна се још увек... Вероватно ће бити у распону од 15:30h до 18h.

Друго, имаш тему "Сезона 2008/2009" на подфоруму "Северна трибина" за таква питања. И не знам зашто би се дерби померао за раније ако остане за рукомет термин од 14h као што је горе "рукометаш" написао. Јесте необично за рукометну утакмицу у Пиониру у Лиги шампиона, али можда је и добро ако тако остане. Једино у том случају можемо да испратимо од почетка до краја оба дешавања...

Иначе и ја сам чуо вечерас Бутулију на ТВ Ентер. Био је директан пренос промоције наше кошаркашке екипе из Пионира и у једном тренутку он се обратио преко микрофона присутној публици, позвао да се дође у што већем броју и рекао је још да ће сутра бити донешена коначна одлука да ли остаје 14h или се помера за неки други термин.

И треће, не знам какву то наду гајиш да ће нас некo да консултује у овом тренутку кад су се сви живи окомили на Делије. А ко жели, може и да повеже то доношење коначне одлуке (баш сутра) у вези рукометне текме са саопштењем о казни за наш фудбалски клуб које би такође сутра око 13h требало да се изнесе у јавност  :-\...

пс. Стока утакмицу у Европи игра у четвртак, па је сигурно да је дерби у недељу. Тако уосталом преносе и сви медији још од сад, као и сајт нашег фк-а. Углавном, требало би све да се зна сутра или прекосутра, па ће бити врмена да се све испланира на тенане  Wink.

Messages In This Thread
Одг: РК Црвена звезда, 08/09 - by Вечити ДЕЛИЈА - 09-28-2008, 08:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)