09-17-2009, 06:21 PM
(This post was last modified: 09-17-2009, 06:23 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
(09-17-2009, 11:45 AM)Mikelandjelo link Wrote: Прво:
РСФ:Quote:ЈБТ, није ваљда да никог не занима ова тема??? Или се чувате за недељу Љутко
Брате, тема о паради је закључана.
Следеће:
Пажљиво сам прочитао ово што је поставио Чича Кежултра, па је ред и да прокоментаришем. За Бугаре се зна да су настали мијешањем Срба и татарских племена који су наметнули своје име а од нас присвојили језик и културу. Међутим, теза како су фактички сви словенски народи настали од Срба, по мени, благо речено, је за не повјеровати. Према томе, што је данас 250-300 милиона Руса, 50ак милиона Пољака, 15 милиона Чеха, 10 милиона Словака, итд. настали су од данас 10-12 милиона Срба!? Ту се стварно улази у бајке како су прво били Срби, па амебе. Без љутње, Чича, али ово је мени неприхватљиво.
Немам ништа против историјских истраживања, штавише, подржавам иста. Али ове ствари су чиста неозбиљност. Имају Срби пребогату и славну историју и без оваквих "научних открића".
е брате мислим да ниси добро разумио

пс-а и када би гледао са друге стране па зар се у задњих 100 година није од Срба одвојило неколико засебних народа:Македонци,Хрвати (мало и прије осталих),Муслимани (или бошњаци како већ),па и Словенци...