Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
КК ЗВЕЗДА: Стиже и Робертс
Понедељак, 15. септембар 2008. 16:41

[Image: v109597p0.jpg]

Марко Кешељ и Андре Овенс су представљени као нова појачања на Малом Калемегдану.

Млади репрезентативац Србије (20, 208) је задужио дрес са бројем четири.

"Неколико пута сам нагласио да је велика част радити са Светиславом Пешићем. Систем који он поставља обећава доста рада, а кроз тај рад доћи ће и резултати. Потребно је стрпљење навијача, уз чију подршку можемо далеко да догурамо. Опет сам у свом граду и нема лепшег осећаја него играти у клубу какав је Звезда и доказивати се", рекао је Марко Кешељ, бивши играч Ђироне и Келна.

Стигао је и Андре Овенс. Упркос урагану Ајк, који је погодио северни део САД и на кратко га укочио, бивши бек Индијане се појавио у Београду.

"Нисам разговарао са играчима који су играли у Србији, знам да је један од њих Омар Кук, али знам величину клуба у који сам дошао и то ће ме додатно мотивисати", поручио је Овенс.

Генерални менаџер Звезде, Милан Опачић, изразио је задовољство довођењем нових играча у клуб.

"Марко је појачање од кога много очекујемо. Он није само репрезентативни играч већ и играч који би требало да буде један од носилаца игре ове сезоне", почео је Опачић.

"Овенс игра на позицији бека, а може да игра и на позицији плејмејкера. Ради се о играчу, који је, по речима његових тренера из Индијане, спреман за европску кошарку.

И ту неће бити стављена тачка на списак појачања.

"Следећи је Лоренс Робертс. Иако је висок 206 центиметара игра на позицији центра. Играо је за НБА лигаша Мемфис и одиграо више од 50 утакмица са завидном минутажом", додао је Опачић.

Према његовим речима, капитена Звезде Тадију Драгићевића очекује лакша операција, и он ће се за две недеље прикључити екипи.

Крајем ове недеље Црвена звезда ће играти на турниру у Француској, а следеће ће одиграти две пријатељске утакмице са римском Лотоматиком.

(Бета, МОНДО, фото МН пресс)

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - by Ђоле - 09-15-2008, 04:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: