Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ја се не слажем са тобом што се играча Тиче.Једини проблем што свака управа и руководство терају наше тренере.Мислио сам на Пиксијево време ,Спасојевићево време па сад и Ивићево време неће боље донети.Свима ако ме разумете је битно да заседну на фотељу председника или да дође на тренерско место и да не одговара за своје не наше последице.Ово што је доведено зависило је од једног човека или два укључујући неке Менадзере који Они сами себи дају за право да кажу не овај неће играти у Партизану него у Звезди и обрнуто.Не мешам се у политику клуба и не занима ме јер мени је место на трибини и да певам.Али хоћу једно да кажем да су сви пожурили око тренера и председника а нису гледали ко ће да се бави млађим кадром од 91 годишта па на овамо.Па правити клуб неки који ће играти Нижу лигу да се ту кале поједини играчи.Значи да нама је потребна организација на свим нивоима и омогућити појединим тренерима да се баве проналаску играча.Садашњи тренер првог тима да од ове екипе направи нешто "Чисто сумњам".Ова година је донекле изгубљена па сам због тога желео да је жртвујемо за све године наредне.Ови играчи које си поменуо сматрам да треба само да им се увуче дисциплина играња фудбала а не да сплаваре и да возе бесна кола и башкаре се како Они хоће.За њих је тренер који кажњава и којег сви слушају као Мурињо.

Толико од мене ,мало смо се удаљили од ове теме али није на одмет мало и попричати о свему. Big Grin Big Grin Big Grin

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by STEFANOVIC NENAD - 09-15-2008, 03:57 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: