09-15-2008, 05:20 AM
(09-14-2008, 09:08 PM)STEFANOVIC NENAD link Wrote:Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не?
Ево ја ћу да ти одговорим на то једно врло сложено питање. Ми немамо голмана већ задњих 10 година. Сви који се зову голманима су ту у ствари због правила фудбала која налажу да сваки тим треба да постави једно живо биће на гол. Да ли ћемо такву особу звати ”голманом,” ”каменоресцем,” или ”металостругаром” је у Звезди тотално не битно. Човек који стане између две стативе треба у ствари да симулира оно што се на западу зове ”фудбалски голман.”
(09-14-2008, 09:08 PM)STEFANOVIC NENAD link Wrote:Ова екипа није лоша само треба да буде сложна и да игра тимски а не да се чека неко да проради
Ма, наравно пријатељу. Ова екипа је састављена од врсних појединаца на којима би и један Манчестер Јунајтед позавидео. Ево рецимо један Немања Видић не може да се мери са светском класом који се зове Томовић, док рецимо Кристијано Роналдо би доста тога могао да научи од једног Богдановића или Субашића...
(09-14-2008, 09:08 PM)STEFANOVIC NENAD link Wrote:Јадно је да кучићи улазе на терен и прекидају текму два три минута.
Чекај, ниси ти још видео све. Има још врсних стадиона по Србији где се симулира играње фудбала а тамо има јако пуно домаћих животиња које се увек и у сваком тренутку могу умешати у игру. Најбитније је да се Платини договорио са врсним знанцима нашег фудбала на челу са Томом гробаром у вези изградње једне врсне грађевине која ће да се зове Фудбалски Савез Србије.