Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда, 08/09
(09-07-2008, 10:00 PM)rukometas_bg link Wrote: Много сам више очекивао од ове екипе, али има времена млади су и из кола у коло би требали да буду све јачи.
Услови за игру лоши, доста испуштених лопти, промашених зицера...
На реванш идемо са +5 иако је противник био зрео бар за +10. Екипа је неуиграна али борбена што је најважније, гризли су максимално целу утакмицу (осим последња 2 мин.). Што се тиче играча Вукас је покушао да се наметне као вођа и са његове стране се видела невероватна жеља, вечерас је много тога започео али мало завршио. Милашевић ме је одушевио јер од њега нисам могао да очекујем онакву игру, нови пивот Перовић такође одличан. Голман Љубишић се показао као добро појачање, док су негативан утисак на мене оставили Томић и Бутулија. Томић је највећи промашај у овом прелазном року и уместо њега је требао неки клинац да добије шансу. Мени још увек није јасно шта је Бутулија радио у првом полувремену, да ли је свесно онолико ротирао играче или се нешто изгубио. Док сам тренирао и откад пратим рукомет у животу нисам видео да тренер у првом полувремену пружи прилику свим играчим са клупе. Такође непотребно оно нападање Шћепановића на крају полувремена јер га је исти тај Бутулија слањем Лековића на позајмицу оставио као јединог десног бека. Екипа је добра, вечерашња игра слаба али пролаз је реалан. Да би ова екипа била комплетна потребан нам је десни бек, по мом мишљењу и други тренер (Вук Рогановић или можда чак неки странац), али време ће показати.

Messages In This Thread
Одг: РК Црвена звезда, 08/09 - by Pijanac - 09-08-2008, 09:21 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)