Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ево неколико одговора и суштине ствари по мени у вези пар задњих постова...
Са Монд-а (од пре пар дана)

Како МОНДО сазнаје, њему препреку за прихватање представља чињеница да Звезда није приватизована и да се превише људи пита и меша у делокруг рада спортског директора.

Ивић је навикао на услове у грчким клубовима који имају само по једног газду. Власник одређује буџет за прелазни рок и тада директор добија одрешене руке да троши паре.

Он верује да у Звезди није могуће успоставити такве односе.
Врло кратко и јасно. Нема потребе да се чека Буњевчевићева истина када је врло јасно о чему се овде ради. Нема ту велике филозофије како треба да се организује клуб и шта се ту ко пита. Док не дође газда или група грађана (надам се да знате две могуће разлике у приватизацији између Челзија и Реала на пример) долазиће и пролазиће разно-разна имена директора, председника и шта ти ја знам. До тада, Звезда ће да буде полигон за обучавање Српских менаџерчића који су углавном до свог малог богатства дошли тако што су заврнули некога а не због знања или образовања које имају или боље рећи немају. Брдо не професионализма, опструкција, ситних интереса, и комплекса од стране разних људи довели су Звезду ту где тренутно јесте. Звезда је слика и прилика тренутне ситуације у Србији.
И још нешто. У послу, да не кажем бизнису, нема кумских, братских односа и варијанте ти мени ја теби. Људи који су довели Звезду до дна не могу и не смеју да се одједном јаве као спасиоци а ту пре свега мислим на легенду Драгана Џајића. Кажем легенду јер он то и јесте. Међутим, он је човек прошлости и тренутно НЕ може да донесе бољитак Звезди. Још ми се у глави мотају катастрофе против ПСВ-а и Зенита. Изгледа да многи људи у Србији имају кратку меморију. Иначе, није ми идеја да започињем са овим маратонску дискусију о Џаји...
За све то време се одлаже доношење закона о приватизацији клубова, а и ако је донето НЕ спроводи се.
Једина права слика истине ових дана може да се чује са Северног копа Маракане и нигде више на велику жалост.
И да се не заборави:
Сви играчи пролазе и тренери и чланови управе,
само Север остаје Звезду чува, нема никад издаје.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by CEBEP - 09-04-2008, 04:09 AM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)