09-03-2008, 11:50 AM
(09-03-2008, 08:41 AM)Mayor link Wrote:људи ја не могу да оценим да ли сте ви озбиљни или не?
кажете дана тана, угоститељ из ла.
па јел могуће да не знате да је тај човек био Звездин играч?
мислим ипак да знатее,само се нисте сетили.
тај човек је велики човек у сваком смислу и немојте се тако чудити.
Мени није јасна твоја неозбиљност... Пријатељу, и мој брат и његов друг и његов тата су играли у Звезди па не седе у управи и не троше и своје и наше време... И шта сад??!
Знам да је играо у Звезди, ништа специјално, али то у овом моменту није битно... Оно због чега је он у Звезди је његов финансијски допринос и евентуално предузимачка способност...
Свака њему част за све што је урадио за Србију, за Звезду у периоду санкција а и касније, али Звезди не требају људи који не знају шта ће са собом у својим пензијским данима већ, млади, у најбољим годинама, орни за нове победе, а Дан Тана се истине ради по тв-у много више појављивао као функционер фсј-а и у гастошким емисијама где је представљен његов ресторан и његов угоститељски рад... Знам ја да је дуго већ у Звезди, али највише се спомињао у последњим кризним годинама... Шта сад ту није јасно???! То што сам рекао да не желим никога ко је био у управи у последњих неколико година јер толико времена и наш брод тоне???!
Поента мог излагања је била не да оцрним Дан Тану, него оне који нису узели за сходно да нам требају решења што пре и што озбиљнија, и само се врте у круг, бирају се међусобно и мењају места у клубу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "