08-31-2008, 09:48 PM
(08-29-2008, 08:42 PM)Mikelandjelo link Wrote:"Успеси" одлазеће Управе ФК:
- форсирање старог грба и не-Звездиних боја
Намерно сам издвојио овај "успех" топлице и екипе... Ако мислиш на стари грб тј.штит без плавог круга, то нисам ни приметио да су покушавали а и ако јесу то им не треба узимати за зло, то је нешто што и ми треба да форсирамо... Приупитај људе на трибини који грб више воле и уз који грб су почели да долазе на Север, већина ће рећи да би волела да се врати стари грб... Али с обзиром на гомилу проблема у клубу, ово је тема коју ћемо оставити за неке лепше дане...
п.с. О менаџерским способностима гомиле београдских бизнисмена (читај криминалаца) се све зна, и о томе се јавно причало више пута али очигледно нико нема намеру томе да стане на пут... Није то ништа ново, знамо и да су комшијама а и неким нашим играчима менаџери били земунци... Ево и на сосу се вечерас причало о томе и сви то знају, али о каквом решењу ми да причамо када на улазу на стадион 99% жандара има истетовиране вратове (шкорпије, руже...)... Идол им је легија, убица, криминалац и екипа са којом је радио... Јебем ти државу, криминалци постали полицајци, полицајци поткупљени, одох ја у другу тему, али тако је то, врзино коло!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "