Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч
(08-28-2008, 10:43 PM)obelix link Wrote: [quote author=дрвосеча link=topic=3376.msg61903#msg61903 date=1219960674]
Навијање је вођено са 2 нивоа.. а Ш... у веома незгодном стању, када му је више био пун ку...ц свега, долази до озбиљних претњи овима изнад њега, где им каже ако неће да навијају да ће их све пребити!? Одмах се то спроводи у дело, јер је неколицина момака са шипке кренула да лупа по који шамар, а маса се поплашила, ко да ће их клати!? Па се разбежали као мишеви.. Морам признати да ме то баш разочарало.. уплашили се 1 шамара, и то својих људи!?!?!? Шта ће бити сутра када треба да стану на црту глодарима, или жандарима?! Не смем ни да помислим...

Ја себе не могу да чујем колико сам промукао и оставио глас на трибини, али зато што је неком био пун свега онда је ок да вређа целу трибину и да се залеће на своје пријатеље? Шта је требао неко да стоји и да чека да га он шамара? Због чега? Из ког разлога? Навијање уопште није било лоше до тада... Било ме је срамота и оних који су бежали и оних који су насртали на своје навијаче а десетак минута раније су у делиријуму дељени пољупци и захвалнице за екстра навијање..
[/quote]

Обеликсе, види овако много је нас којима је пун курац свега, стања у кубу и индијанаца на трибини, и квази навијача, и телефониста и мајмуна који ломе НАШ СТАДИОН И НАШЕ СТОЛИЦЕ кад год им се не свиди како звезда игра, еј бре синоћ замало да испичкам неког ретарда који је иза мене покушавао да одвали столицу, па јебо те живот докле више...искрен да будем једва сам чекао када ће овако нешто да се деси и да неко из прве екипе коначно каже ВАМА САМО БАТИНЕ МОГУ ДА ПОМОГНУ !!!!!

Зато што је то истина НЕКИМА САМО БАТИНА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ а таквих је (на жалост) на евро утакмицама јако много !

Човек је лепо рекао "ја вас 35 година да молим да навијате, ДОСТА, ПРЕБИЋУ ВАС СВЕ!!!!"

Свака теби част ако си оставио грло на нашем северу, али из твог коментара закључујем да ниси баш често на трибини па ти је мало непозната ситуација зато и дајеш такве коментаре...

дођи у недељу против Јавора шта друго да ти кажем...

Делије поздрав !

Messages In This Thread
Одг: ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч - by Nikola013 - 08-29-2008, 06:13 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)