Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч
Утакмица "леда и ватре" где је лед победио!
Били смо прво накаутирани са 2:0.. стигли на 2:2.. повели са 3:2, и завукли се у мишију рупу.. где смо очекивано примили и трећу бомбу!!!
Збогом Европо!
Кипрани, ни криви ни дужни одоше даље..

Север за мене изненађујуће добро попуњен.. баш данас, када је било кише (разлог који се обично тражи за недолазак), а и Звезда је у очајном стању.. сада ово стање не бих описивао, јер би то прешло границе пристојности и домаћег васпитања!

Кореографије није било, као ни бакљаде на жалост ових телефониста који су били на сваком кораку... Прво полувреме, уствари његова прва половина је супер одрађена.. а друга половина долази до благог пада, јер су људи очекивали гол.. али остало је без голова! Утакмица је почела громогласно са "Звезда ми је све..."
Било је баријака који иначе красе нашу трибину.. било је и 2 пароле на грчком.. Једна јест сигурно, а друга је ваљда, нисам лепо видео..
Навијање је вођено са 2 нивоа.. а Ш... у веома незгодном стању, када му је више био пун ку...ц свега, долази до озбиљних претњи овима изнад њега, где им каже ако неће да навијају да ће их све пребити!? Одмах се то спроводи у дело, јер је неколицина момака са шипке кренула да лупа по који шамар, а маса се поплашила, ко да ће их клати!? Па се разбежали као мишеви.. Морам признати да ме то баш разочарало.. уплашили се 1 шамара, и то својих људи!?!?!? Шта ће бити сутра када треба да стану на црту глодарима, или жандарима?! Не смем ни да помислим...

Углавном после њиховог другог гола креће прозивка управе, и играча.. Земана нисмо директно закачили, али је свима јасно, да се њему секунде броје! И поред наших голова, било је прозивке управе!!!

Људи после утакмице нису могли да верују шта се десило.. морам признати, да и сам себи мало шта могу да објасним од вечерашње утакмице.. Јер док смо ми имали пролаз са 3:2, сви са Севера су буљили у терен, и сат.. молећи Бога да судија свира крај!? Али господо, нисмо ми дошли ни због судије, ни због ових јадибедуса на терену, већ због нас, наше Звезде, и навијања којим смо требали да се предтавимо Европи...

Кипарски навијачи су били срећнији од нове године.. а како и не би?
Колико сам ја успео да видим било их је можда 200 у кавезу.. и имали су српску заставу.. па смо у 1 моменту скандирали: "Хеладиа, Сербиа, Ортодоксија!"...

И да смо прошли.. ја не знам чему би се ми могли надати са оваквим играчима, тренером, и управом... Свакако је време да се размисли о томе да они напусте Звезду!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Messages In This Thread
Одг: ЗВЕЗДА-Апоел 28.08. 20.15ч - by дрвосеча - 08-28-2008, 09:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)