08-25-2008, 11:27 PM
(08-25-2008, 06:43 PM)ОртоДелија link Wrote:Ништа од Павловића!
Предраг Павловић отишао у Холандију
Понедељак, 25. август 2008. 18:49
Спортски директор ФК Црвена звезда Горан Буњевчевић није могао у понедељак да каже да ли ће дуго најављивано појачање из Напретка Предраг Павловић коначно доћи у Љутице Богдана, али је зато одговор освануо на сајту холандског НЕЦ Најмехена.
Талентовани млади репрезентативац од понедељка је и званично фудбалер холандске екипе и тако се придружио Данку Лазовићу (ПСВ), Слободану Рајковићу (Твенте), Миралему Сулејманију (Ајакс)...
Најмехен није непознато место за Павловића. Прошле године био је део репрезентације која је управо у том месту играла утакмице на Европском првенству за младе (Србија освојила друго место). Србија је у Најмехену играла против репрезентације Енглеске.
"Прелеп стадион и леп град. Знам понешто о клубу, гледао сам неке утакмице и на телевизији. Верујем да ћу се брзо уклопити", изјавио је 22-годишњи Павловић за клупски сајт.
Павловић је прошлог петка одиграо последњу утакмицу за Напредак против Партизана (1:3), за који је рекао да је "најбољи клуб у Србији".
(МОНДО)
Овај текст је за тему о прелазном року, а не о сезони 08/09. Код овог Павловића имамо типичан пример играча који нема своје ја, већ му очеве навијачке симпатије одређују даље фудбалске кораке. Нек' иде где хоће, такав нам ни не треба.