08-24-2008, 05:52 PM
Далеко од тога да ликујем и да сам једва чекао да ово напишем,али као што сам и раније рекао,ако се по јутру дан познаје нема ништа ни од ове сезоне.Не може екипа која се бламира против 3. лигашких екипа да преко ноћи одједном заигра добро у званичним текмама.Пре свега мислим да у првој постави имамо Блажића,Јаковића,Девића,Богдановића,Субашића,дакле 5 играча који по квалитету нису ни за клупу Звезде.Са оваквим играчима 0-0 у Зрењанину и јесте реалност.
Слажем се са Пијанцем око триа који вреди,мада Бурзановић не личи на себе,игра као да се плаши било каквог контакта,као да је на балету.Не знам зашто Трајковић не добије шансу уместо Богдановића,који нема места ни у 18 у очајној младој репрезентацији?!
Ево кажу на Фоксу да се тражи замена Земану,мислим да је он најмање крив за ово!
Слажем се са Пијанцем око триа који вреди,мада Бурзановић не личи на себе,игра као да се плаши било каквог контакта,као да је на балету.Не знам зашто Трајковић не добије шансу уместо Богдановића,који нема места ни у 18 у очајној младој репрезентацији?!
Ево кажу на Фоксу да се тражи замена Земану,мислим да је он најмање крив за ово!