08-24-2008, 04:24 PM
(08-23-2008, 07:26 PM)KizaLion link Wrote:Да наставим причу.
Игра се заснива на играчима, ал од гована се пита не прави. Земан је сасвим добар тренер а ментоли немогу или неће да га испрате. Добро трче то ми се свиђа, набио је кондицију, треба га "мало" истрпети, још лута по кадровима за тим, мислим да их проба ал он док их уклопи одосмо у курац, није ово Италија, могуће да ће склопити коцкице до Нове године у зависности кога и ако му доведу још играча до 31.08!
Ма мени се не допада та његова филозофија фудбала, превасходно зато што очигледно не може да се пренесе на играче. Он тражи од њих нешто што они не разумеју и долазимо у ситуацију да Звезда нема ама баш никакву игру. Каква је то нападачка игра ако за 90 минута из игре дођу једном у ситуацију да буду опасни по противнички гол? Још ми није јасно зашто није направио ни једну измену у тренуцима док је јурио резултат. Стоји такође и чињеница да су ово играчи испод сваког критеријума.Од њих 12 који су играли јуче, једино Милијаш, Бурзановић и можда Едгар вреде нешто.
Свима мора да буде јасно да Звезда више нема права на кикс у домаћем првенству. Оду ли још два бода пре него што гробари киксну, свака прича о титулу може да се замрзне на годину дана.