Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
Quote:Кошаркаши Црвене Звезде учествоваће на меморијалном турниру "Мирза Делибашић", који се ове године одржава 27. и 28. септембра у Сарајеву. Осим Црвене Звезде, на турниру ће учествовати и екипе Сплита, ФМП Железника и екипа домаћина Босне.
За кошаркаше Звезде овај турнир, који се одржава четврту годину за редом и спада у ред најпрестижнијих европских турнира, представља једну од последњих провера пред почетак нове сезоне која почиње 4. октобра утакмицом првог кола НЛБ лиге.

(kk-crvenazvezda.net)

Потез људи из клуба нећу да коментаришем... Кад неко нешто не зна, кад је глуп, безобразан итд, њему нема спаса!

Него, ова вест ми је интересантна због тога што је Звезда добила учешће на овом турнира након што је екипа Галатасараја отказала. Милна Гуровић је од скора члан те екипе и послат им је услов да могу да учествују, али да не смеју у тиму да имају Гуровића због тетоваже Драже Михајловића на рамену... Галатасарај је одбио да без њега буде у Босни и позвана је наша екипа.

Али, на шта ме је све ово подсетило, а не знам колико вас је чуло за то... Радуљица је недавно гостовао у некој емисији на тв-у и дотакли су се неке приче о јадранској лиги и гостовању ФМП-а у Задру. Наиме, он је на патикама имао исписана (нацртана) 4 оцила, а тај детаљ су усташе приметиле и казниле дечка или екипу, не знам тачно. Нека новчана казна, неиграње утакмице, није ни битно...

Било је сличних случајева и због показивања три прста, али хоћу само да се види како се ти људе односе према нама, а како наши глубови реагују на све то. То није политика, то је пљување по твојој историји и традицији од стране њих, а ћутање и некакво понижавање од стране нас. А нпр. баш у тој дворани ФМП-а мислим да стоје заставе свих земаља чији клубови се такмиче у јадранској лиги и гостују у Београду. Како српска, тако и хрватска и сл. И све то знају ти који воде јадранску, али...
Идите, играјте ПРИЈАТЕЉСКЕ утакмице са Босном и Сплитом и трпите њихове увреде са трибина, па се тако уигравајте и припремајте! Срећан вам пут, бруке једне! Sad

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - by Вечити ДЕЛИЈА - 08-20-2008, 10:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)