08-18-2008, 09:18 PM
нећу испасти паметан ако кажем да короман једноставно мора да игра,
да је ово нека друга екипа можда би нови тренер и могао да гради ауторитет на курчевитом короману,али овај тим никако не може себи да допусти да коромана уводи у игру у последњим минутима...
јесте пргав и брбљив али је и најборбенији (нећу рећи најбољи)
требали су му одузети једну или две плате, али ипак да игра.
не знам,то је моје мишљење.
а што се тиче текме у новом саду,
данас кад сам хладне главе размислио о свему,
мислим да је скандирање "марш из звезде" било претерано
далеко од тога да су заслужили аплаузе и овације али мислим да је то ствар тога што смо ми размажени као навијачи, ипак је ово прва текма првенства,а друга званична.
требало би ипак мало сачекати...
то сам данас баш са другом коментарисао и његов став је био је то ипак било оправдано с образложењем да су то ипак наши људи и да са њима мора оштро од почетка.
мислим да ниједан од нас двојице нисмо погрешили,
мада је ипак можда прерано за дизање тензија.
да је ово нека друга екипа можда би нови тренер и могао да гради ауторитет на курчевитом короману,али овај тим никако не може себи да допусти да коромана уводи у игру у последњим минутима...
јесте пргав и брбљив али је и најборбенији (нећу рећи најбољи)
требали су му одузети једну или две плате, али ипак да игра.
не знам,то је моје мишљење.
а што се тиче текме у новом саду,
данас кад сам хладне главе размислио о свему,
мислим да је скандирање "марш из звезде" било претерано
далеко од тога да су заслужили аплаузе и овације али мислим да је то ствар тога што смо ми размажени као навијачи, ипак је ово прва текма првенства,а друга званична.
требало би ипак мало сачекати...
то сам данас баш са другом коментарисао и његов став је био је то ипак било оправдано с образложењем да су то ипак наши људи и да са њима мора оштро од почетка.
мислим да ниједан од нас двојице нисмо погрешили,
мада је ипак можда прерано за дизање тензија.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
I just want to stand and stare.