Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
Најстрашније од свега је што они настављају да раде по свом као да никада није ни вођен разговор са Делијама... Настављају да обећавају брда и долине, тренере, играче, само да замажу очи свима и скрену пажњу са приче о великој превари према свима који воле Звезду, небитно да ли су то Делије, симпатизери, поштоваоци клуба итд. ...

Ноћас док сам вртео тв програме наиђем на сос, оног смрада тегелтију и Паспаља, једног од ретких бивших играча партизана кога веома ценим (купио ме за сва времена када је приликом преласка у олимпијакос изјавио да му је жао што и у тадашњој југославији није играо за црвено-бели тим)... Елем, баш тад су укључили неког Опачића, наводно дугогодишњег кошаркашког радника који је сада први човек радне групе кк-а... Признао је да је Маљковић одустао из приватних разлога (читај одувао их је без размишљања) и да сада разговарају са Пешићем који је скоро па пристао, наводно се преговара о детаљима... И овде је већ споменута прича за Штимца и Кешеља, један већ тренира са екипом, другом затеже клуб око преласка... То је потврђено. Знам да се у јавности поводом кк-а овај Опачић спомиње већ неко време, али дуго пратим баскет, доста људи из окружења је дуго било у том спорту, и никада до сада нисмо чули за овог човека... Видим да су овде многи тренирали или имају другаре који су професионалци, па ајде мало да се распитамо ко је уопште тај човек, каква је његова прошлост, чиме се бави(о)...??!

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - by Red Star Forever - 08-15-2008, 07:07 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)