Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
(08-10-2008, 09:54 PM)Mayor link Wrote: ја не знам ни једног ни другог али се апсолутно слажем да је недопустиво да гробаре доводимо.
сви знамо да је било случајева и у фк и у кк, али мислим да то не сме да буде пракса и у будућности.
а што се кешеља тиче,па ко је гледао вечерашњу текму са литванијом могао је да види да момак дефинитивно није "појачање" него сасвим пристојан играч са великим потенцијалом да постане стандардан сениорски репрезентативац.
мада нам не би ништа фалило ни са мачваном и радуљицом  Smile

Ко је гледао вечерашњу текму са Литванијом могао је да види да је Кешељ одличан играч, који би у будућности практично морао да буде један од наших најкориснијих сениорских репрезентативаца. После Кукоча, Бодироге, Новицког и можда још неког из Европе, он показује како један играч са доста преко 2m висине може да игра на практично свим позицијама у тиму (поготову на 2,3 и 4)... Значи, за врхунског играча му треба вероватно још мало физичке снаге, наравно још доста труда, рада, искуства, кошаркашког знања итд. Нисам компентентан да улазим баш толико дубоко, али скоро сам сигуран да већ сада може да игра за јако озбиљан клуб и да при том има добру минутажу и завидну улогу!

Друго... Мислим да нема потребе да покрећемо причу о играчима и евентуалним појачањима. Нажалост, то сада пада у други план обзиром да постоје доста већи проблеми који се тренутно везују за Звезду.

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - by Вечити ДЕЛИЈА - 08-10-2008, 10:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: