Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
(08-09-2008, 03:20 PM)banne link Wrote: Нема најављеног састанка са Делијама...Да ли си сигурна да је отерана стара и дугогодишња банда и да је ово нови почетак...Ово је ипак сјаши курта да узјаши иста мурта...

Да, то је баш то... "Сјаши курта да узјаше мурта!"

Јуче сам постављао вест овде неколико сати после те њихове чувене конференције. Био сам изнервиран кад сам прочитао да од Човића нема ништа, али покушао сам да размишљам што више оптимистички у том тренутку...

Мислио сам:
- нема више оних говнора Ковачевића, Жежеља, Анђелковића и њима сличних уништитеља,
- ваљда су нешто причали са представницима Делија пре тога, па је успостављен неки компромис и договор (бар оквирно) да може да дође до још неких новина у тих наредних 90 дана, да има ту још доста тек да се дода и промени у оквиру тих почетних промена,

итд...

МЕЂУТИМ, синоћ на СОС-у гледам конфернецију за медије коју су држали ти новоизабрани људи у нашем клубу (Томић као председник радне групе која је постојала до јуче, затим Вучићевић, Дракулић и Опачић). И шта се чује из тих "спаситељских устију"...
- Човић је тражио 4 године мандата и већину. Ради добробита и светле будућности Звезде, то нисмо смели да прихватимо... Он хоће да ПРИВАТИЗУЈЕ Звезду и узме је што пре под своје власништво!
- Па стоји да је господин Човић имао најбољи план... (одговор на питање једног новинара)
...

(08-08-2008, 11:36 AM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote: Све у свему, још доста тога тек треба да се издешава... Нови тренер, играчи, коначна управа, најављени састанак са Делијама, итд. Ипак, најбитније је да се отерала стара и дугогодишња лоповска банда и да се кренуло од неког почетка... Понављам, треба бити опрезан у целој сиутацији, јер је нечовечност и безобразлук те старе управе немерљив и не би ме изненадило да се неко од њих задражи и даље где је до сад био! Али, у том случају мислим да им говњива мотка не гине...

Причао сам себи, ипак, непрестано да треба бити итекако опрезан и да ти говори нових људи могу да буду добро замазивање очију (као много пута до сада), иако делују уверљиво! А морам да кажем да кад сам их слушао, да ми и нису баш деловали нешто уверљиво...

Након тога се приказује конференција за медије која је одржана такође јуче и коју држи један од наших вођа! Шта следи даље...
Резиме целе његове приче: На самом почетку читве ситуације и жеље за променама се оглашавају педставници Делија и тако се формира радна група. Питање је да ли би се било шта променило да није било те иницијативе од стране навијача и могуће је да би се врло лако продужио мандат ових људи окји су срозали наш клуб. Такође, од стране Делија се контактира и Милан Гуровић као једина личност којој се у овом тренутку може веровати у принципу. Његова је идеја била да је Човић човек који може да дигне клуб на ноге и врати му стару славу. Делије су то прихватиле и били заслужни што је Гуровић постављен и као члан радне групе. Иначе, на самом том почетку је примећена нејасноћа и нелогичност у виду неке већине људи из старе управе који су такође постављени као чланови и те новоформиране групе. Долази до низа састанака, разговора, Човић износи свој јасан и дугорочан план за наредне 4 године, а са друге стране и ми том човеку износимо неке своје ставове по питању јадранске лиге и сл, од којих не желимо да одступамо... После извесног времена, сазнајемо да се план и услови које је тражио Човић одбијају под изговором да је 4 године дуг период (можда би могло 2 године највише) и да је неприхватљиво да хоће и већину у будућој скупштини. Онда ми реагујемо крајње толерантно, долази до још пар састанка са Гуровићем и Човићем (који већ полако могу да одустају од целе приче због таквог става радне групе који је изнет тада), као и са још неким људима из старе управе. Занимљиво да се Ковачевић појављује као неки миротворац итд.
Делије даље предлажу да се у тој скупштини нађе одређен број Човићевих људи, затим исти тај број ове стране која је одбила првобитно његов план и пар представника навијача... На тај начин се долази до тога да ако би морало да се изгласа нешто што је Човићев предлог, а то није у интересу бољитка клуба, онда Човић не би могао да има већину. После краћег састанка, речено је и договорено да се одржи још један састанак убрзо, при повратку Човића и Гуровића који тренутно нису у Србији. Контактирана су ова двојица, прихватили предлог навијача и остало је да се сачека њихов повратак! АЛИ!!!
"Господа" се испрсила, показала тај БЕЗОБРАЗЛУК о коме све време причам и њиме доказала да се стари систем наставља, само у "освеженом" саставу! Сазвана је конференција за коју нико од Делија није знао и онда су они започели као нешто... Неке приче о приватизацији, о немогућности спречавање исте ако се Човићу препусти клуб, иако он има најбољи план за даљу будућност... Искусни људи, па знају да освоје медије причама како ће да се исфорсира да Маљковић буде тренер, да се доведу играчи, као што су Штимац, Кешељ, 2 екстра американца и сл...

Е, у овом тренутку могу рећи: "Све у свему, ХВАЛА ТИ ЗВЕЗДО ШТО СИ НАМ ОПЕТ У ЛИЦЕ ПЉУНУЛА!!!"
Бар је јасно да неће да се ћути даљем уништавању Звезде као институције и да је коначно завршено са толеранцијом, која је уосталом најбоље и показана у претходних месец и нешто више дана!

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 08/09 - by Вечити ДЕЛИЈА - 08-09-2008, 05:16 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: