07-30-2008, 06:22 PM
Ево и Земан се огласио у медијима у својој домовини и рекао како је од Звезде остало само име,како су играчи лењи и како мало њих има квалитет за Звезду.Сурова реалност о којој и ми годинама већ говоримо.Такође је рекао да је нереално очекивати резултат у Европи,иако је у старту мислио другачије.После незадовољних играча,незадовољан је и тренер,Буња јадан слеже раменима и говори да може одмах да доведе 3-4 играча,''само'' му фали новац.Топлица се прави мутав,путује тамо-вамо и не оглашава се.Не знам што му је толики проблем био да гласа против Караџића,којег је толико нападао после оне крађе у купу Србије,једино што је логично то је договор да ми добијемо заједницу прволигаша у лику председника Томића,тј. дил између Караџе и Топлице.Мишковић,колико год га ми не волели,јесте главни извор финансија,а чини ми се да је чак и био у праву по овом питању,тако да нам предстоје тешки дани.Надам се да се варам.
Ковачевић, Вучићевић, Калон, Н.
Ковачевић,Бишевац,Ранковић,Тагое...све бомбе у најави,а ниједан доведен.А обећана 3 врхунска играча.
Хоћемо ли играти још неку пријатељску текму пре купа УЕФА и да ли се зна када ће нови семафор?
Ковачевић, Вучићевић, Калон, Н.
Ковачевић,Бишевац,Ранковић,Тагое...све бомбе у најави,а ниједан доведен.А обећана 3 врхунска играча.
Хоћемо ли играти још неку пријатељску текму пре купа УЕФА и да ли се зна када ће нови семафор?