Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-20-2008, 10:56 PM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Red Star Forever link=topic=3347.msg61385#msg61385 date=1216590436]
Тај ко је то прочитао једино ако је луд могао је да поверује да димњак гори 15 мин, а онај ко је то написао и поставио (нек се препозна) или је био пијан или не знам већ шта... Слажем се да је за некога ко је почетник и неупућен информација која се тада појавила и стајала пар сати на насловној страни нешто у шта ће он сигурно поверовати, али ја који сам проверавао све оно што пишу остали па и Киза нисам то ни приметио али и ако јесам прешао сам преко тога а да нисам ни опазио, јер за мене као навијача није битно колико дуго гори дим, него да ли се палио и у којој количини тј.бројци, знам да не гори предуго и то није ни битна чињеница...

Ако се већ износе грешке, а сви ми грешимо јер смо људи а не машине
Константно у то време су се писали извештаји попут тога. Није то била грешка у писању.И опет исто.Теби је боље колико се упали него колико горе...ТО ЈЕ ТЕБИ!!!!ЕЈ,јел капираш ти то???Кроз ову једну ситницу од гомиле ствари које су се овде писале ја покушавам да ти нешто објасним ако си и мало разуман човек.СХАВТИ,у навијачком свету је срамота и невероватна ствар да неко тако нешто и покуша да помисли.
Људи таквог схватања не би требали да преузимају улогу неког саветодавца везано за ствари на трибини,већ такви треба да седе и слушају помно.Много људи је овде узело себи за право да причају шта нама као групи треба!
[/quote]

RSF је од скоро на одмору, као и ја, па није у могућности да чита форум.
Кажеш да није потребно да се пише колико је димова, бакљи упаљено, да је то срамота? Зашто онда ниси раније реаговао, шта си чекао до сада? На овом форуму регистрован си скоро 3-4 године, па ја тебе питам шта си чекао? Могао си побољшаш квалитет овог форума, да си некога од "извештача" усмеравао, или дао неки добар предлог. Да је можда Критичар или неко други дошао овде и дао линк од Наполитанаца на италијанском и рекао "е овако треба да изгледа извештај"... Или да си ти некоме рекао како треба да изгледају извештаји... Рецимо после прошлогодишње прославе титуле, писао си на форуму како смо упалили скоро 600 бакљи, зашто је то онда уопште битно? Значи то је битно, а да ли смо упалили 30 или 40 димова на неком гостовању онда то није битно? Зашто ти не пишеш извештаје за насловну страну делије.нета а одлично си упућен у све, за разлику од Цакија. Од тога би сви имали користи. Да си ти провео више времена на Кафеу био би ово много бољи форум, али ипак видим било ти је тешко да будеш растрзан на 2 стране.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by KizaLion - 07-29-2008, 10:32 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)