07-24-2008, 09:44 PM
Пре нешто мање од годину дана сам се регистровао на овај форум управо због спортских прича. У почетку сам коментарисао неке ствари, водио дискусију у вези игре... Сада такође остављам одговоре ван подфорума "Северна трибина", али обично су у питању само неке вести које прекопирам са неког другог сајта. Сматрам да ако већ имамо такав подфорум на овом месту, ако је отворена тема за праћење резултата са припрема, ситуације у клубу, зашто онда да не поставим неку нову вест... Међутим, некад се осећам безвезе кад видим шта сам поставио! Кажем, урадим то по неком механизму, да не би баш сваку новину постављали 2 модератора... Е зашто се осећам безвезе!?
Па баш због овога што је "Ујка Вања" написао:
Морам да кажем да ми је веома драго што сам ово прочитао! Стајало ми је у глави овако нешто, сигуран сам, али нисам хтео или нисам знао да себи кажем баш ово. Информисање о томе, шта је резултат неке припремне утакмице, о томе ко је потписао за наш клуб или раскинуо уговор, колика је вредност трансфера и сл... Наравно да је то сасвим нормално, али са друге стране, приче о томе да ли је боље у овој формацији или оној, да на овом месту игра један играч, а никако онај други, да је онај невиђено спор, а онај трећи много трапав итд. Жао ми је, али више не... После Алкосана сам то полако почео да схватам и нека буде да сам сада коначно схватио!
Ја, као средњошколац и неко ко пар година повремено, а у последње време све редовније посећује Север, можда нисам ни заслужио да будем ту пошто сам то тек сад схватио (као што сам и написао)... Али, бар сам искрен
. Осећам у себи да сам много изнад оног дечка од 15 година, од оног који у почетку није схватио како у овом времену треба да се гледа на Звезду. Нарочито, ако си део Делија. Временом сам схватио, да за Басту или Коромана треба да ме боли ку**ц. Онај ко то конта, знаће у ком смислу је ово речено... Остаје ми да се нервирам због лопова у управи нашег кошаркашког клуба, због бордо-беле боје на њиховим дресовима, па ајде и због оног лоповлука у вези ФСС-а, као и због неких сличних ствари...
Значи, покушао сам да се вежем за однос Делија према тим спортским причама, тачније описао сам неке промене које су се у мени десиле за период од 2, 3 или 4 године! Зато сам у овој, назови, полемици на страни "Ујка Вање". Знам да моје мишљење није претерано битно, али сам желео да га изнесем пошто сам прилично уверен у то. И није ми битно да се ја неком похвалим што сам после неког времена стекао по мени, бар за мало, већу навијачку свест... Најискреније то кажем и желим да дам подршку онима који ће својим поступцима да покушају да покрену и на прави пут усмеравају млађе, онда неке друге исправе у вези одређених ствари итд.
Па баш због овога што је "Ујка Вања" написао:
(07-24-2008, 04:00 PM)Ujka Vanja link Wrote: По мени је и увреда за Звезду да њени навијачи прихвате овакво стање као реално и да почну да коментаришу овај фудбал и скорашње наше "успехе" ...другим речима да сепомире да смо сада канта и да неће у скорије време видети бољу игру...па ајде онда да коментаришемо оно што имамо.
На нама је да навијамо када тим и води и губи,када видимо не залагање да реагујемо,када не знају када је доста да мењамо....али да коментаришемо игру,довођење другоразредних и трећераздрених играча...да се примамо ко мајмуни на то...за мене је то бескорисно и глупо.
Морам да кажем да ми је веома драго што сам ово прочитао! Стајало ми је у глави овако нешто, сигуран сам, али нисам хтео или нисам знао да себи кажем баш ово. Информисање о томе, шта је резултат неке припремне утакмице, о томе ко је потписао за наш клуб или раскинуо уговор, колика је вредност трансфера и сл... Наравно да је то сасвим нормално, али са друге стране, приче о томе да ли је боље у овој формацији или оној, да на овом месту игра један играч, а никако онај други, да је онај невиђено спор, а онај трећи много трапав итд. Жао ми је, али више не... После Алкосана сам то полако почео да схватам и нека буде да сам сада коначно схватио!
Ја, као средњошколац и неко ко пар година повремено, а у последње време све редовније посећује Север, можда нисам ни заслужио да будем ту пошто сам то тек сад схватио (као што сам и написао)... Али, бар сам искрен

Значи, покушао сам да се вежем за однос Делија према тим спортским причама, тачније описао сам неке промене које су се у мени десиле за период од 2, 3 или 4 године! Зато сам у овој, назови, полемици на страни "Ујка Вање". Знам да моје мишљење није претерано битно, али сам желео да га изнесем пошто сам прилично уверен у то. И није ми битно да се ја неком похвалим што сам после неког времена стекао по мени, бар за мало, већу навијачку свест... Најискреније то кажем и желим да дам подршку онима који ће својим поступцима да покушају да покрену и на прави пут усмеравају млађе, онда неке друге исправе у вези одређених ствари итд.