Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
Ево и ја да кажем коју...
Пре више година,док сам још био клинац у средњој школи тражио сам сајтове Делија по Гуглу и нашао између осталих и Делије Кафе.Тада је то био сајт са оскудним садржајем и слабим квалитетом дизајна,а нисам сигуран ни да ли је постојао форум,чини ми се да јесте.Таквих сајтова било је на претек.Међутим овај је временом постајао све бољи и бољи док није достигао практично тачку усијања.Правовремени аудио и видео клипови,извештаји тачни,прецизни и са свих могућих текми,безброј слика одличног квалитета,итд. Као што Обеликс рече,кафе је у једном тренутку заиста био авангарда у односу на званични сајт,али и форум.И мени је у тим клиначким годинама био место број један где ћу се информисати о нашој групи,али и где ћу опуштено ћаскати о спорту и другим небитним стварима.
Чини ми се да се занемарује чињеница да овај сајт нема тежњу,нити намеру да се такмичи са званичним,већ да само име кафе говори да је ово сајт на којем ће се,осим о нашој групи,расправљати и о спорту и о стварима невезаним за спорт,итд. Не мислим да су грешке које се повремено догађају у писању неких чланова и нашој неажурности да их истог момента исправимо толико велике и да нарушавају било чији кредибилитет.Мени рецимо много више сметаjу 23 стране зајебанције о Земану са оним Дејом на нашем званичном форуму.У почетку је било ок,али нисмо ми циркус,треба знати где се поставља мера.Па онда нема спортских прича,а тема ''докле више'' бавила се искључиво спортом,само што је свуда провучена група и навијање,онако са стране да пост не би био обрисан.
Да ме неко не схвати погрешно,не желим да подстичем никакав ривалитет између 2 форума,јасно је да се на оном тамо више пише,да је више виђенијих људи активно на делије.нету и он нам је као званичан сајт главни.Међутим,мислим да овај форум такође има своју специфичну тежину,можда не тренутно за време одмора,али дефинитивно ће се поново пробудити када сезона крене.Ако ништа друго сачекати још мало,покушати,видети у ком правцу ће ствари кренути па онда донети одлуку...
Фузија 2 сајта била би најбоље решење,али изгледа да за тим нити постоји обострана жеља,нити расположење за прављење компромиса.

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Ђоле - 07-21-2008, 07:16 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)