07-20-2008, 11:32 PM
(07-20-2008, 09:51 PM)obelix link Wrote: Неколико пута сам прочитао завршетак твоје поруке и никако ми неке ствари не иду у глави. Нико мене не плаћа да долазим и да навијам, баш као ни тебе па ми није јасно што неко то схвата као обавезу. Ја на Север долазим због своје љубави и добре воље да одвојим време за то. Најискреније ти кажем без икакве провокације и не видим разлог да ми тамо не буде и лепо, не видим разлог да не ћаскам са својим ортацима који су и у групама и који нису. Исто тако је и овде на нету. Немам обавезу да долазим овде.Трибина никада није функционисала преко људи као што си ти који ово схватају као неку опуштену зазанцију.Да су и они који воде север у том фазону...не би ни ти био тако опуштен сад веруј ми...нити би те интерсовао север као што те сад интересује.
Северу баш недостају људи који озбиљно све схватају да би се послови поделили да би и они што "раде" на северу могли по некад да уживају.Мени је највећа сетисфакција задовољни људи на нашој трибини који ће и сутра доћи ту,али да би они били задовољни неко мора да биде озбиљан...то је тако.