07-20-2008, 10:56 PM
(07-20-2008, 09:47 PM)Red Star Forever link Wrote: Тај ко је то прочитао једино ако је луд могао је да поверује да димњак гори 15 мин, а онај ко је то написао и поставио (нек се препозна) или је био пијан или не знам већ шта... Слажем се да је за некога ко је почетник и неупућен информација која се тада појавила и стајала пар сати на насловној страни нешто у шта ће он сигурно поверовати, али ја који сам проверавао све оно што пишу остали па и Киза нисам то ни приметио али и ако јесам прешао сам преко тога а да нисам ни опазио, јер за мене као навијача није битно колико дуго гори дим, него да ли се палио и у којој количини тј.бројци, знам да не гори предуго и то није ни битна чињеница...Константно у то време су се писали извештаји попут тога. Није то била грешка у писању.И опет исто.Теби је боље колико се упали него колико горе...ТО ЈЕ ТЕБИ!!!!ЕЈ,јел капираш ти то???Кроз ову једну ситницу од гомиле ствари које су се овде писале ја покушавам да ти нешто објасним ако си и мало разуман човек.СХАВТИ,у навијачком свету је срамота и невероватна ствар да неко тако нешто и покуша да помисли.
Ако се већ износе грешке, а сви ми грешимо јер смо људи а не машине
Људи таквог схватања не би требали да преузимају улогу неког саветодавца везано за ствари на трибини,већ такви треба да седе и слушају помно.Много људи је овде узело себи за право да причају шта нама као групи треба!