Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-20-2008, 01:03 PM)Ujka Vanja link Wrote: Ево само да наведем један пример од пре годину дана рецимо...можда мало више.Овд су се писали извештаји у којима је стајало да смо на данашњој утакмици палили велике димове(оне од 15 минута!!!!!).И то је ладно стајало овде на насловној страници и нико се живи није бунио око тога.Онај који пише такве ствари и они који читају то и не реагују СИГУРНО НЕ МОГУ да знају шта је нашој трибини потребно и како треба да се ради да би се дошло до неких резултата на овом јебаном интернету.

Тај ко је то прочитао једино ако је луд могао је да поверује да димњак гори 15 мин, а онај ко је то написао и поставио (нек се препозна) или је био пијан или не знам већ шта... Слажем се да је за некога ко је почетник и неупућен информација која се тада појавила и стајала пар сати на насловној страни нешто у шта ће он сигурно поверовати, али ја који сам проверавао све оно што пишу остали па и Киза нисам то ни приметио али и ако јесам прешао сам преко тога а да нисам ни опазио, јер за мене као навијача није битно колико дуго гори дим, него да ли се палио и у којој количини тј.бројци, знам да не гори предуго и то није ни битна чињеница...

Ако се већ износе грешке, а сви ми грешимо јер смо људи а не машине, боље да си мене испрозивао за један-два пута промашену цифру људи на Северу, и то не због нас самих, него због оних који би то евентуално пренели, пре свега мислим на ривалске групе... А што се нас тиче, у последње време је можда боље било и да смањујемо бројку у извештајима, не били на тај начин такозване редовне навијаче бар мало постидели кад виде да њихово не присуствовање утакмицама чини то да Север има мање људи него у прошлој сезони...

То су проблеми које треба решавати, можда већ и на овој теми... Како језгро које је омасовљено у последњих 3-4 године сачувати, можда му није време да се још и додатно омасовљава, него једноставно сачувати га и неке од присутних додатно навијачки образовати и упутити...

Како од млађих момака направити будуће лидере на трибини, како их довести на стадион када се врши невиђена медијска хајка на навијаче последњих годину-две, како им објаснити да се на стадион не долази да би постали мангупи, него да се долази јер волиш Звезду, јер волиш Београд и Србију, јер имаш другаре за које би дао много тога, а када и постанеш неко и нешто на трибини нораш да поштујеш старије, име се не гради тако што правиш инциденте међу својима него у сукобима са другим групама итд итд...

За ова и слична питања ја немам одговор, волео бих да о томе подучимо оне који долазе а не да читају ко је грешио и шта је писао пре неког времена... Искрено, и д.нет је имао своје лоше моменте, и данас када постоји потпуна контрола деси се понеки пропуст, али то нико не узима за зло, јер враћам се на почетак, сви смо ми људи, имамо обавезе, мало слободног времена и сл... И још нешто се слажем, ко измисли јебени интеренет, отео нам је свима пуно времена, некада су се људи договарали да се виде, па се лепо испричају, договоре, активности трибине се утаначе... Некада су постојали састанци сваке недеље, и сада се пробало са тиме, али није то то, изгледа сви воле да њихово мишљење добије на значају а то само може по форумима, некада је само онај који има заслуге могао да говори и даје предлоге...

У сваком случају, похвала за све што се постигло последњих пар година, али простора и пропуста има још пуно, тако да Делије могу бити још много боље... Очекујем одговре на постављена питања бар на д.нету где је ова тема добила на озбиљности, а овде се још увек уместо о томе прича о озбиљности форума... Не бих да улазимо у даљу расправу, све што је спочитано као мана овог форума, бар за мене је и углавном тачно, а за даље се ја ионако ништа не питам, одлучују други... Једино што могу да приметим је да резултати и игра нашег клуба нису више нити би икада требало да буду ненавијачка прича... То је оно што се да приметити на самој трибини кроз причу са већином људи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Red Star Forever - 07-20-2008, 09:47 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)