Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-20-2008, 01:13 PM)Ujka Vanja link Wrote: Пре 4-5 година је на делије нету сметало људима како то може неко за њих да каже да нису Звездаши зато што не иду на утакмице?Па је сметало људима како то не може да се прича о фудбалу и игри(а стадион нам сабласно празан)...многе ствари су сметале људима али то не значи да су они били у праву!
Сметало је, али су временом сви навикли на то и прихватили као нормално. Кад је прича исправна треба је гурати до краја и ствари ће полако доћи на своје место. Неки којима је то сметало су отишли са форума, а неки су то усвојили и подигли своју навијачку свест на виши ниво. Што значи да смо добили неке нове људе, људе који капирају наш фазон.

А што се тиче судбине овог форума, не знам шта да кажем...
Кад ме је занимао догађај са навијачке стране, УВЕК см ишао на делије.нет и УВЕК сам нашао све што је битно, али сам такође ОБАВЕЗНО прочитао и Ред Стар Форевер-ов извештај на овом форуму. А кад ми дође да напљујем тренера, играче, клуб, да похвалим тактику, игру мог тима, онда сам долазио овамо и са овим људима размењивао мишљења.
О форуму ће вероватно одлучивати људи чије се мишљење цени и на Трибини, како год да се одлучи ја ћу то прихватити. Ако дође до гашења овог форума, биће ми наравно жао, али пошто сви имамо исти циљ и радимо у остварењу истога(неко мање, неко више), не треба да кукамо, треба ићи даље и давати све од себе за Групу, за Трибину, за Звезду.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Igor_RS - 07-20-2008, 03:24 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)