Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-05-2008, 09:13 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote: пс. мислим да је "дрвосеча" хтео да пример холанђана и швеђана послужи као нешто што ће да даје слику њиховог јединства и сложености, а да не мора да значи да је то исправно. Ми значи хоћемо да будемо Северна армија и да као такви показујемо то јединство и сложеност, а ови други то раде са кловновским капама, шарањем по лицу итд, на шта наравно да нико од Делија не сме ни да помисли... Тачније, можда је мислио на то како су скоро сви до једног прихватили једну исти фазон и да као такви могу да буду добар пример. А да су личили на циркузанте, то свакако стоји. 

E БАШ ТАКО!!!
Ја сам и мислио на њихово јединство, и целокупну обојеност трибине, а не на то шта имају на себи... па већина навијача на тек завршеном ЕП су игледали као циркусанти... нисам много гледао утакмице, али то што сам видео углавном је и личило на циркусанте!

Када узмете и погледате уназад слике Севера, на Маракани рецимо, или онај ко на Северу запажа како је ко обучен, видећете да већи део Севера није обучен у црвено или белој варијанти... па ни та тегет варијанта "1989ДС"... што је за мене прилично неозбољно, јер ако си навијач, носићеш мајицу, качкет и шал своје групе... овде је то ДС! Ако си и симпатизер, а дошао си на Север (па и на Запад) опет је ред да обучеш нешто црвено или бело, са ознаком твога клуба!
Ево рецимо данас сам био на Врачару... значи данас је почетак јула месеца, а видео сам 1 типа у нашој тегет мајици са заставом... затим лик има црвену мајицу са Звездиним грбом... старија госпођа има мајицу тениског клуба ЦЗ...
Хоћу да кажем, да је данас и наредних месец дана мртва навијачка и спортска сезона, а те мајице се ипак носе!? Е па онда и када је утакмица, и када кренеш на стадион, или халу, од куће, а већина нас и креће од куће, онда се обуци како треба да се обуче човек који воли свој клуб (наравно не они шеширићи, мазање лица и сл.)... то не тражи неки огроман напор, већ просто логика је да када излазиш из куће да ћеш обући патике/ципеле, нећеш ићи бос!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by дрвосеча - 07-06-2008, 01:48 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)