05-23-2005, 02:04 PM
Јел неко сконто што су папагаји провукли заставу Европске уније.................оће југословени у Европу :rofl :rofl :rofl :rofl . ...................него кад већ спомињете рибе ја изгубих главу док дођох до Пионира по разним возовима,трамвајима,басевима,парковима и Бога питај чега....................стварно сам се свачега нагледао јуче по улицама главног града......................још био леп дан,ма страва је било јуче,мада незнам дал сам био на неком баскет дербију да смо на терену толко добро одиграли а нас је на трибинама било мало ал да смо се опет сасвим ОК чули......................бар по томе треба памтити дерби јер ко зна дал ћемо доживети да водимо против југословена 23 разлике...................а сад што се тиче слабе посете,па ко што ортак мој каже јуче људи се заситили баскет дербија,ипак је ово 5.ове сезоне......................било би добро кад би играли с њима у плеј офу,е тад била лудница.............
![[Image: 38968606tp6.png]](http://img68.imageshack.us/img68/3351/38968606tp6.png)