05-17-2005, 06:33 PM
Malo pre sam gledao emisiju "lavirint" na smecu..pustali su snimke sa prethodna 2 derbija i komentator je obe strane prozivao po malo, kako su koreografije lepe ali navijaci samo sto nisu poceli da diktiraju upravama koja ce pojacanja da dovedu, nisu zaboravili ni portparole navijaca u timovima, kako su oni promasili svoju profesiju itd... Voleo bih da pitam te novinare sta je Totti u Romi, sta je Di Canio u Laziu, dive im se svakog vikenda, a bilo je dosta situacija kada se desi neki incident pa da ti igraci pregovaraju sa navijacima.. Onda ni jedna losa rec nije njima upucena, zasto oni nisu promasili svoju profesiju, nego su to samo igraci kod nas koji jedini javno staju u zastitu svojih navijaca posto niko od medija nece ili ne sme!
Mislim da sada ne bi trebali da odustanemo, da moramo da idemo do kraja i da zavrsimo zapoceto...
Mislim da sada ne bi trebali da odustanemo, da moramo da idemo do kraja i da zavrsimo zapoceto...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)